Ocak ayı içerisinde Saadet Partisi ilçe başkanlığı görevine atanan Mehmet Özalay’ı tebrik etmek için Saadet Partisi İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Ak Parti SKM Başkanı Mecit Erdoğan ve Karamürsel Belediyesi Basın – Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya eşlik etti.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırım, Yeni görevinden dolayı Saadet Partisi ilçe Başkanı Mehmet Özalay’ı tebrik ederek;
İlçe başkanlığı, hangi siyasi partide olursa olsun çok zor ve meşakkatli bir görevdir. Ben Mehmet kardeşimin bu görevi layıkı ile yapacağına inanıyorum. Karamürsel’in ve Karamürsel’de yaşayan herkesin Belediye Başkanı olarak, aklınıza takılan her konuda 7 gün 24 saat bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim. dedi
Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Özalay’da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle gelecek nesillerin yetiştirilmesi amacıyla yapacakları çalışmalarda Başkan Yıldırım’ın desteklerini beklediklerini belirtti.
Gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Meclis üyeleri Ferhat Doğansoy, Süleyman Baydin ve ilçe Yöneticileri de hazır bulundu.