Karamürsel’in Çalı Süpürgeli Meleklerine Soğuk kış şartlarında giyebilmeleri için mont diken Karamürsel Belediyesi Ereğli Karmek Kursiyerleri, yapmış oldukları çalışmayı bu anlamlı günde tamamladı. Karamürsel Belediye Başkanı’nın eşi Tuğba Yıldırım, Karamürsel Belediyesi Ereğli Karmek Kursiyerleri ve öğretmenlerinin düzenlemiş oldukları 8 Mart Dünya kadınlar günü programında bu anlamlı günü yapmış olduğu jest ile taçlandırdılar. Karamürsel Belediyesi Ereğli Karmek Kursiyerlerine bu projeye sağladıkları maddi ve manevi destekten ötürü teşekkür eden Tuğba Yıldırım;’’ Yılda sadece 1 gün değil, her gün kadınların hayatımızdaki önemini vurgulamak istediğini belirtti.

Tüm zorluklara rağmen hayata hep ışık tutan, umutla yarınlara yürüyen tüm kadınları yürekten kutluyorum. İşleriyle, emekleriyle ve başarılarıyla her alanda olan ve olmaya devam edecek tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum.’’ Dedi.


Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise hayata geçirilen bu projede emeği olan tüm kadınları tebrik ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.