Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Karamürsel Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Sertçelik, Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Başkanı  ( KARSAD ) Zeki Şirinoğlu, Bölüm Başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet töreni, Okul Müdürü Doç. Dr. İbrahim Sertçelik’in açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti.

Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, öğrencilerimizi Huzurun Başkent’i Karamürsel’de ağırlamanın verdiği mutluluktan ve memnuniyetinden bahsederek, okul yaşamlarının bitmesi ve gerçek dünyanın başlamasını üzerine kendilerine öğütlerde bulundu.  Konuşmaların sonunda 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı okul birincisi Doğukan Gülcevher duygu ve düşüncelerini anlatan konuşmasını yaptı.

Program akışında Yıl içerinde dereceye giren 1., 2. ve 3. Öğrencilerin İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kocaeli Deniz ve Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel tarafından takdim edilen ödülleri alması ile devam etti. Son olarak okul Müzik grubunun hazırladığı mini konseri dinleyen Protokol üyeleri, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.