Geçtiğimiz haftalarda alınan kararla Karamürsel Devlet Hastanesi  Ameliyathane Ünitesinde modern bir görünüm kazandırma, kaliteli sağlık hizmeti verme ve personel motivasyonunu artırmak amacıyla bir dizi revizyon gerçekleştirildi.
2016 yılından itibaren Karamürsel Devlet hastanesinde başlatılan revizyon çalışmaları ameliyathane ünitesinin tadilatı ile devam ettirildi. 2006 yılından beri hizmet veren ünitede fizibilite çalışmaları yapılarak işlemler tesbit edilmiş 10 gibi kısa bir sürede tüm ünite baştan aşağı yenilenerek hizmetine sunulmuştur.

Ameliyathaneye ait ameliyat odaları, steril  odalar, yarı steril alanlar, destek alanları ve personel dinlenme odalarının tavan ve zemin döşemeleri değiştirilmiş, bazı odalar büyütülmüş duvarlar ameliyathaneye uygun boyalarla boyatılarak modern bir görünüm kazanması sağlandı.

Hastane yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada; "Hastalarımızın daha kaliteli sağlık hizmeti almaları,personelimizin daha konforlu bir ortamda hizmet vermeleri amacıyla hastanemizde yaptığımız revizyon çalışmalarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.10 gün gibi kısa bir sürede gece gündüz çalışarak ameliyathanemizi yeni yüzüyle hizmete açmaktan gurur duyuyoruz. Bu süreçte halkımıza göstermiş oldukları sabırdan ,hastane personelimize katkı ve emeklerinden, ilimizdeki sağlık yöneticilerine de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.