İş Bankasının İstanbul’da bulunan şube ve genel müdürlükleri için memur alım sınavı düzenlenecek. İş Bankası Memur alım sınavı 5 Aralık 2016 ve izleyen günlerde yapılacak. Banka tarafından şube ve Genel müdürlük bölümleri için ihtiyaç halinde adayların görev teklifleri yapılacak. Sınav ile ilgili tüm davet ve duyurular 1 Aralık’tan itibaren yapılacak. Başvuru yaptıktan sonra başvuru durum takip alanından takip edilecek.

İş Bankası memur alımına başvurmak için gerekli şartlar şunlardır: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yaş itibarı ile 5 Aralık 1986 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor. Başvuru yapacak adayların İstanbul ilinde ikamet etmesi isteniyor. Askerlik görevini tamamlamış olması gerekiyor. Askerlikle ilgili olarak ayrıca muaf veya Şubat 2018 celp dönemine kadar tecilli de olanlar başvuru yapabilecek.

İş Bankasının daha önce düzenlediği memur, operasyon elemanı, operasyon destek elemanı ve çağrı merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme aşamasında başarısız sayılmamış olmak da detaylar arasında.

Başvur yapacak adayların kamu haklarından yoksun olmaması, affa uğranmış olunsa dahi herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olması, Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşıyan görevde bulunmaması ve sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olması isteniyor.

Mezuniyet durumu ise şu şekilde: 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle, üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan adaylarımız başvuru yapabilece