Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlar tarafından gelen destek, Yıldırım’ın 15 yıldır sevgi üzerine kurduğu belediyecilik anlayışında Karamürsel’de insanların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Köy ziyaretlerinde Cumhur İttifakına vurgu yapan Başkan Yıldırım, “15 Temmuz’dan itibaren beraberce omuz omuza mücadele ettiğimiz, pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek olan Cumhur İttifakı ile Karamürsel 31 Mart’ta destan yazacak” dedi.

PUSULAMIZ HIRSLARIMIZ DEĞİL
Karamürsel’de her yaştan ve her kesimden vatandaşın sevgisini kazanan Yıldırım, yol haritalarının tevazu, samimiyet ve gayret olduğunu vurgulayarak,  “Karamürsel’imize hizmet etme gayesi dışında hiçbir düşüncemiz yoktur. Gelecekle ilgili hırslarımdan ziyade yapacaklarım ile ilgili hırslarım var. En büyük hayalimdir Mutlu insanların yer aldığı Karamürsel. Aşık olduğum, sevdiğim İlçeye hizmet için çalışıyoruz. Her zaman milletimizle gönül gönüle, el ele vererek hareket ettik. 31 Mart çalışmalarımızda da milletimiz bizi yalnız bırakmıyor. Her ziyaretimizde güçlü bir ekip olduğumuzu gösteriyoruz”  İfadelerine yer verdi.

GÖNÜL ŞEHRİ KARAMÜRSEL
Devamında konuşan Yıldırım, “15 yıldır Karamürsel’in Şehrül Emin’i olmak gurur veriyor. Şehri emanet görmek, emanet almak ancak gönül sahibiyse olur, gönüllere girerek olur. O zaman gönülden gönüle köprü kurulur. İnsan gönlünü açar, gönül şehirleri kurulur. Gönül tevazudur, gayrettir, samimiyettir. İnsanlarımıza ve şehrimize büyük önem veriyoruz. Bu şehrin şehrül emini olarak yolumuza devam edeceğiz inşallah. Milletimize hizmet etmek için durmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışacağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız. Gönül birliğimizi daha da güçlendirerek mutlu çocukların, mutlu esnafların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin yaşadığı Karamürsel için çalışacağız” dedi.

BEKA MESELESİ
31 Mart yerel seçimlerinin önemine de vurgu yapan Yıldırım, “31 Mart Seçimleri önemli bir dönüm noktası niteliğindedir. Beka seçimidir. Ülkemizin istikbalini ve istiklalini ilgilendiren bir seçim. Vatandaşlarımız ile buluşmalarımızda 31 Mart Seçimlerinin beka seçimleri olduğunu vurgulayarak destek istiyoruz. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde çıkması için çalışıyoruz, bu bizim vatan borcumuz 15 sene İlçeme hizmet için çıktığım bu yolda, alnımız ak. Hiçbir zaman haram lokma yemedim. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Benim arkamda önce Allah, sonra milletim var” İfadelerini kullandı.

MİLLETİMİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR
Çalışmalara çok sayıda gönüllünün eşlik ettiğini ifade eden Yıldırım, “Milletimizin birlik, beraberliği, duaları, sevgisi ve muhabbeti bizlere güç veriyor. Ziyaretlerimiz sırasında yoğun ilgi ve sevgi samimiyetle karşılanmamız gurur verici. Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Karamürsel’de var olan birlik ve beraberliğimizin kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN SEVGİSİ GURUR VERİCİ
Konuşmasında son olarak “Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş oldukları samimiyet ve sevgiyi karşılıksız bırakmamak için var gücümüzle çalışacağız” diyen Yıldırım, “Gönül belediyeciliğinin hakkını verebilmek için vatandaşlarımıza gönül kapılarımızı sonuna kadar açmaya devam edeceğiz. Karamürsel’imizde bugüne kadar çok yüksek destek aldık. Çalışmalarımızda da bu desteği fazlasıyla görüyoruz. Güçlü bir ekibimiz var hamdolsun. Bu ekip ile birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. İnşallah bu gücü 31 Mart’ta sandıklara yansıtacağız” ifadelerine yer verdi.