Karamürsel Birey Koleji eğitime başladığı günden itibaren göstermiş olduğu başarıyla kısa sürede Kocaeli bölgesinde başarılı özel okullar arasına girmeyi başardı. Uzman ve başarılı öğretmen kadrosu ile Karamürsel'in en özel okulu konumuna gelen Karamürsel Birey Koleji pandemi döneminde de eğimlerine ara vermeden öğrencilerini en iyi şekilde sınavlara hazırladı.

"UZAKTAN EĞİTİMDE ÖNCÜ OLDUK"
Karamürsel Birey Koleji Müdürü Muhsine Hışır yaptığı açıklamada " tüm dünyada ve ülkemizde görülen koronavirüs nedeniyle eğitim uzaktan olarak yapılmıştı. Birey Koleji olarak pandemi döneminde Kocaeli hatta Yalova bölgesinde uzaktan eğitimde öncü olduğumuzu söyleyebilirim. Birey Koleji altyapısı ile öğrencilerimiz evlerinden derslerini sorunsuz bir şekilde takip edebildiler. Her sınıf için okulda olduğu gibi günlük 6-8 saat aralığında değişen bir program üzerinden, yoklama alınarak velilerimiz bilgilendirildi. Haftalık ve aylık deneme sınavları online olarak yapılarak,öğrenci gelişimleri takip edilerek ailelerinde de desteğiyle çok ciddi bir uzaktan eğitim programı uyguladık. İlk yılımızda Üniversite başarısında Karamürsel birincisi olmuştuk. Bu başarımızı daha da yukarıya taşıyacağız" dedi.

" 17 AĞUSTOS'TA DERSLER BAŞLIYOR"
Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda Karamürsel Birey Koleji'nin tüm alanları sürekli olarak dezenfekte edilerek temizleniyor. Yeni eğitim dönemine pandemi kurallarına en uygun şekilde hazırlanan Karamürsel Birey Koleji butik yapısıylada pandemi döneminde avantajlı okullar arasında yer alıyor. 17 Ağustos tarihinde eğitime başlayacak olan Birey Koleji başarılı kadrosuyla öğrencilerini bekliyor.