Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ve yönetimi ile Karamürsel'de  yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı 3 Aralık Dünya Engelliler gününde açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, Derneğe maddi ve manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

Engelsiz gençlerin her zaman yanında olan ve onlara her türlü imkanı sağlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise; “Amacımız engelli bireyleri sosyalleştirmek, onların iletişim ve ifade yeteneklerini geliştirmek. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, yaşamlarını daha iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaç ve taleplerini karşılamaktır. Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan her türlü etkinliğe destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmalarının ardından yerini eğlenceye bırakan program,Engelli vatandaşların renkli görüntüler sergileyerek eğlenmesi ile son buldu.