4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulunda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır verdi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Okul öğrencileri arasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, başarılarını devamlarını dileyerek, öğrencileri tebrik etti. 
Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır da ilçe genelinde 9 bin 433 öğrencinin karne aldığını belirterek, ‘Bugünden itibaren talebelerimiz yılsonu tatiline giriyorlar. Buradan velilerimize seslenmek istiyorum. Karnelerinde kırık notu olan çocuklarını başka talebelerle kıyaslayarak tepki göstermesinler. Zayıf notu olan çocuklarına bağırıp onları hor görmek kimseye bir şey kazandırmaz. Bu gibi davranışlar çocukları psikolojik açıdan olumsuz yönde etkiler. Velilerimiz çocukları ile çok yakından ilgilenmeli ve onlara moral vermeliler.’ diye konuştu.

Okul Müdürü Muammer Aksoy ise öğrencilere güzel bir tatil geçirmelerini temenni ederek, ‘Öğrencilerimizin okuldan mezun olmasının buruk sevincini yaşıyoruz. Öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar ve mutluluklar diliyorum.’ dedi.