AK Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım son büyük mitingini yaptı. Karamürsel Cumhuriyet Caddesinde akşam saatlerinde yapılan mitinge büyük katılım sağlandı.

Sokaklara sığmayan vatandaşlar çevredeki iş yerlerinin camlarına çıkarak Başkan Yıldırım'a destek oldular. Mitinge yoğun programı olmasına rağmen Cumhur İttifakı  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın'da katılarak, Karamürsellileri  hemşehrilerini  selamladı. Büyükakın, Karamürsel'e güvendiğini söyleyerek AK Parti'ye Karamürsel'den yüksek oy çıkacaktır dedi. 

"KARAMÜRSEL KARARINI VERMİŞ"

Başkan Yıldırım büyük mitinginde vatandaşlara seslenerek " Karamürsel görüyorum ki, kararını vermiştir. Bu akşam havanın soğuk olmasına rağmen binlerce vatandaşımız bizimle beraber burada Karamürsel'e sahip çıkıyor. Çıktığımız bu yolda Bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah sizden razı olsun. Karamürsel’in öz evladı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın ile ele ele vererek, önümüzdeki dönem ilçemize çok daha büyük yatırımlar getireceğiz. Hazırladığımız projelerin altına imzasını atan ve Büyük Mitingimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Tahir Hocamıza teşekkür ederim" dedi.

"BİZİMKİSİ BİR KARAMÜRSEL AŞKI HİKAYESİ"

Konuşmasına devam eden Başkan İsmail Yıldırım " Biz Karamürsel aşığıyız. Karamürsel bizim için bir aşk hikayesidir. Gönül Belediyeciği ile Karamürsel'de önümüzdeki dönem inşallah çok çalışacağız. Davasını satanlara bu millet sandıkta bunun hesabını soracaktır. AK Parti'ye gönül vermiş tüm vatandaşlarımız bu süreçte bizlerle beraber aşkla çalıştı. Seçimlerden sonra da aynı aşk ile Karamürsel'e hizmet edeceğiz. Karamürsel'de birileri şimdiden rantçıları ile belediyeyi paylaşmışlar. Allah bunlara inşallah fırsat vermeyecek. Karamürsel halkı doğruyu yanlışı iyi görüyor. Karamürsel'de 31 Mart'ta sandıklar açıldığında doğru hakikat ortaya çıkacaktır."


" BİNLERCE VATANDAŞ KARAMÜRSEL'DE YÜRÜDÜ"
Miting sonrası vatandaşlarla  Karamürsel sokaklarında Sevgi yürüyüşü düzenlendi. Binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte her kesimden katılım sağlandı. Karamürsel sokaklarında seçim zaferini şimdiden kutlayan AK Parti'ye evlerinde oturan vatandaşlarla alkışlarla destek verdi. Yürüyüş sonrası Başkan İsmail Yıldırım katılanlara teşekkür ederek, 31 Mart akşamı da tüm Karamürsellileri seçim zaferi kutlamasına davet etti.