Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Kent konseyi tarafından düzenlenen program kapsamında, Karamürsel'deki sivil toplum kuruluşları başkanları, dernek başkanları ve muhtarlar Afyonkarahisar ilinde seminere katıldı. 4 gün süren seminerde anket çalışmaları yapılarak, daha iyi bir Karamürsel için görüşler alındı. Program kapsamında Psikiyatrist Uğur Zeren'de katılımcılara daha verimli çalışma hakkında seminer verdi.

"DAHA İYİ BİR KARAMÜRSEL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Seminere Katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, konuşmasına başlamadan önce, geçtiğimiz cuma günü hayatını kaybeden Karamürsel eski Belediye Başkanı Özcan Özalgı'nın hayatından örnekler vererek Özcan'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirterek, Karamürsel'in bir değeri olduğunu ve kendisine rahmet dilediğini ifade etti.
Karamürsel'in tarihi yapısınada değinen Başkan Yıldırım, "Karamürsel'in önemli bir tarihi var. Bizler bu tarihe sahip çıkmaya devam edeceğiz. Karamürsel bizim memleketimizdir. Karamürsel için hepimiz çok çalışıyoruz. Sizleride bu çalışmalarda görmek beni mutlu ediyor. Karamürsel için elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız. Sizlere bu anlamda büyük görevler düşüyor. Vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olmamız lazım.
Karamürsel için hepimizin daha çok çalışması gerekiyor. Belediye olarak kapımız herkese sonuna kadar açık. Hep beraber çalışmalarımıza daha hız vereceğiz. Seminerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum "dedi.