Karamürsel Birey Koleji yeni eğitim öğretim dönemine hazırlandı. Karamürsel Birey Koleji ayrıcalıklı Ortaokul ve Anadolu Lisesi eğitimi ile öğrencilerine kapılarını açtı.
Birey Eğitim Kurumları'na bağlı olan Karamürsel Birey Koleji modern okul binası ve başarılı öğretmen kadrosu ile "Fark eden, fark edilen, fark yaratan!" bireyler yetiştiriyor. Erken kayıt fırsatı ile yeni döneme hazırlanan Karamürsel Birey Koleji'ndeki erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın.

"MUTLU BİREY'LER YETİŞTİRECEĞİZ"
Karamürsel Birey Koleji Kurucu Müdürü Muhsine Hışır yaptığı açıklamada "Özel Karamürsel Birey Anadolu Lisesi Ortaokulu olarak amacımız; kendi potansiyelinin farkında olan, kendi değerlerinin ve hedeflerinin bilincinde olan, davranışlarını değerlendirebilen, varlığını duyumsayan BİREY’ler yetiştirmektir.
Başarı; sosyal, duygusal ve akademik alanda elde edildiğinde BİREY’ler kendilerini üretken ve mutlu hissederler. Bu nedenle en önemli hedeflerimizden biri de Üretken ve Mutlu BİREY’ler yetiştirmektir. 
Okulumuzda 25 yıllık güçlü yayınımız olan Birey yayınları içeriğinde her dersin ders anlatım föyleri, soru bankaları, tema kitapçıkları, kazanım değerlendirme kitapçıkları, ünite kitapçıkları ve deneme sınavları mevcuttur.
Eğitim-öğretim faaliyeti olarak; işinde uzman öğretmenler ve idareciler, 18 kişilik sınıflar, etütler, sınava hazırlık kampları, 8. Sınıflar için seri deneme sınavları, bire bir takviye dersler, ek yabancı dil imkânı bulunmaktadır.
Rehberlik hizmetleri olarak; veli bilgilendirme sistemi, öğrencinin bireysel takibi, aktif sınıf rehber öğretmenliği, ölçme-Değerlendirme uzmanı rehberliğinde sınav sonuç analizleri yapılmaktadır.
Modern fiziki imkânlarımız; her öğrenciye öğrenci dolabı, fen laboratuarı, Bilişim Teknolojiler Dersliği, Yabancı Dil Dersliği, Müzik-Görsel Sanatlar Atölyesi, Kütüphane, Çok amaçlı salon, spor faaliyetleri için kapalı alan, veli, öğretmenler ve öğrenciler için lobiler.
Diyoruz ki; BİREY olmanın yolu eğitimden, eğitimde başarının yolu BİREY'den geçer"

KARAMÜRSEL BİREY OKULLARI
5.SINIFTAN 12.SINIFA KADAR EĞİTİM HİZMETİ
18 KİŞİLİK SINIFLAR
GÜVENLİ VE DİSİPLİNLİ EĞİTİM ORTAMI
YAZILIM VE KODLAMA EĞİTİMİ
VIP REHBERLİK
GÜÇLÜ VE ANLAŞILIR YAYINLAR
EĞİTİM KOÇLUĞU
DERS ANLATIM FÖYLERİ
YOĞUN DERS PROGRAMI
VELİ İLETİŞİM AĞI
HER HAFTA BİREBİR DERS İMKANI
SOSYAL ETKİNLİKLER
SPORTİF VE SANATSAL FAALİYETLER
LGS VE YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI
BRY CEPTE İLE 70.000 SORUNUN ÇÖZÜMÜ
2 YABANCI DİL EĞİTİMİ
TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVLARI
Birey Karamürsel Koleji Telefon: 0 555 055 92 95 – 0 262 452 92 93