Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Spor Kompleksine bağlı sporcular, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalara katıldı.


Uzman Eğitmenleri eşliğinde Alanya’da gerçekleştirilen yarışlardan ilçemize madalyalarla dönen sporcular, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yıldırım sporcuları tebrik ederek yaptığı açıklamada; “Küçük yaşlarda başlanılan spor hayatınız boyunca devam edecek ve aranızdan yüzme şampiyonları çıkacak. Bugün edindiğiniz tecrübeler hayatınızda size birçok başarı getirecek. Ben azimli çalışmalarınızdan dolayı önce sizlerle, daha sonra da sizin arkanızda durup sizi destekleyen ailelerinizle gurur duyuyorum” dedi.
2023 Türkiye Triatlon Federasyonu finallerine katılan sporcularımızdan Yağız Yavuz Türkiye 11.si olarak ilçemizi temsil etti.
2023 Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Samsun'da yapılacak olan Türkiye finallerine Yağız yavuz, Mustafa Nedim Karabudak, Güney Kartoğlu ve Ahmet Emir Yavuz ile katılım gösteriyoruz.