Karamürsel'de önceki gece sahur programı düzenleyen ve 2 bin 500 gençle buluşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu davranışı büyük taktir ile karşılandı.
Sahur programına masa dizaynı kullanılarak yazılan "Dünyaya İnat Recep Tayyip Erdoğan" yazısı damga vurdu.
Siyasi kimliğine bakılmadan davet edilen binlerce genç, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı bir ağabeyleri olarak gördüklerini ifade ederek, Yıldırım'ın her zaman kendilerine destek verdiklerini dile getirdiler.
Sadece sahurda değil her daim Başkan Yıldırım'ın gençler ile olan diyaloğu birilerini oldukça fazla rahatsız etti. TV adı altında yayın yaparak Karamürsel'deki bu önemli programı Karamürsel'e ihanet olarak yaygara yapılınca Karamürselli binlerce genç sosyal medyadan tepki gösterdi.
Gazetemize ulaşan bazı gençler " Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım, biz gençleri düşünerek hepimizi bir araya topladı. Orada yeni arkadaşlıklar edindik, bilgi alışverişinde bulunduk. Lakin, kendini bilmez bazı tipler bizim bu programımızı farklı yerleri hedef göstererek çarptırmaya başladı. Burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sevgimizi gösteren bir görsel oluştu.
Karamürsel düşmanları geçmişleri pislik olan bazı tipler karalamalarına devam edeceklerdir. Büyüklerimizin kullandığı atasözünde olduğu gibi " Hain Arıyorsan Aynaya Bakacaksın" sözü bizlere zaten gerçeği aydınlatıyor.
Karamürsel'deki bir çok genç gibi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Ağabeyimize bu güzel program için teşekkür ediyoruz. 
İnanıyoruz ki Başkanımız böyle basit laflara gülüp geçecektir" denildi.