Adalet Bakanlığı tarafından çeşitli illerdeki cezaevleri için merkezi sınav şartı olmadan sözleşmeli olarak 4 bin infaz koruma memuru alınacağı duyuruldu.

Adalet Bakanlığı ilanına göre Kocaeli’ deki cezaevleri için de 65 gardiyan alımı yapılacağı bekleniyor.
Adalet Bakanlığı tarafından infaz koruma memurluğu alımları için son başvuru tarihi 23 Aralık 2016 olarak belirlendi. Adalet Bakanlığı tarafından çeşitli illerdeki cezaevleri için merkezi sınav şartı olmadan sözleşmeli olarak 4 bin infaz koruma memuru alınacağı duyuruldu. Adalet Bakanlığı, birçok ilde cezaevleri için infaz koruma memuru alacak. Alınacak olan infaz koruma memuru sayısı 4 bin olarak biliniyor.

Bu alımlarda illerin alım yapılacak olan infaz koruma memuru sayısı belirlendi. Kocaeli’ de Cezaevleri için  de 65 gardiyan kontenjanı belirlendi. Adayların 35 yaşını doldurmamış olması, en az lise ve dengi okullardan alınmış diplomaya sahip olması,  siciline temiz olması aranan en önemli şartlar.  İller için gerekli olan infaz koruma memuru sayıları da artık netleşti. Kocaeli için ise 65 gardiyan kontenjanı belirlenmiştir.  Son başvuru tarihi 23 Aralık!

detaylı bilgi

http://www.cte.adalet.gov.tr/