Kocaeli’nin Körfez ilçesinde ikamet eden H.A. isimli 18 yaşından küçük kız çocuğu sevgilisinin babası tarafından servis minibüsünde tecavüze uğradığını annesine anlattı. Zihinsel özrü olduğu öğrenilen 17 yaşındaki kız çocuğu H.A.’nın anlattıkları sonrasında tecavüz sanığı Şahin T. tutuklandı. Olayla ilgili davanın ilk duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan sanık Şahin T., SEGBİS sistemiyle duruşma salonuna bağlandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

“Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Şahin T. “Sanık Şahin T., "H.A.'yı tanımıyorum. Yüz yüze gelmiş değilim. Benim iki kızım var. Bu kızlarımı arıyordu. Kızlarımın ayrı telefonu yoktur. Kızlarımla görüşmek istediğinde telefonu açıyordum. Gece geç saatlerde de arıyordu. Mağdur kızlarımı aradığında görüşmesi için telefonu veriyordum. Mağdurenin annesiyle de görüşmem olmadı. Ben suç tarihinde sonu 53'le biten numarayı kullanıyordum. Okumam yazmam yoktur. Hayatımı kağıt karton toplayarak idame ettiriyorum. Benim şoförlüğüm de yok. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kendisine cinsel istismarda bulunmadım” ifadelerini kullandı.

TEHDİT MESAJLARI

Mağdure H.A.’nın babası da yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, “Ben sanığı olaydan önce tanımam. Aynı mahallede oturuyormuşuz. H.A. benim kızım olur. Eşimle ayrı yaşıyorum. Kızım zihinsel özrü vardır. Buna ilişkin rapor da vardır. Kızım annesine anlatmış. Biz çocuk izlem merkezine gittik. İfade verdik. Sanık bana hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attı. Şikayet ettikten sonra sanığın ben araç kullandığını gördüm. Sanığın kızıma yaptığından dolayı şikayetçiyim” şeklinde konuştu.

TELEFON NUMARASINI İSTEDİ

Mağdure H.A., ise kan donduran şeyler anlattı. H.A’nın anlattıkları tutanaklara şöyle yansıdı; “İlkokul 8'e kadar okula gittim. Unutkanlığım olduğu için okuma yazma öğrenemedim. 2 yıl özel eğitime gittim. Yine öğrenemedim. Şu an 17 yaşındayım. Hakkımda rapor alınıp alınmadığını bilmiyorum. Annem babam ayrı. Annemin yanında kalırım. Ben öncesinde Şahin'i tanımıyorum. Oğlunu tanıdım. Bu kişi parkta oturduğum sırada bu kişi yanıma geldi. Tanışmak istedi. Ben de olumlu cevap verdim. Oturduğum yeri sordu. Bizim evimiz parkın hemen karşısındaydı. Biz 6 sene önce Yeniyalı'da oturuyorduk. Telefon numaramı istedi verdim.

‘BİR ŞEY OLMAZ’ DEDİ

Babasına ait telefon ile beni aradı. Açamadım. Sonra dönüş yaptım. Şahin telefona çıktı. Ben oğluyla sevgiliydim. Ben Şahin'in oğlu olan ve adının Eren olduğunu söyledi. Kendisinin telefonu yoktu. Şahin bana işte olduğunu söyledi. Oğlunun sevgilisi olduğumu söyledim. Sonra beni Şahin aramaya başladı. Eski telefon numaramda ses kayıtları vardı. O telefonu sattım. Beni çağırmaya başladı. Ben gitmedim. Ben Eren'e ‘baban beni arıyor’ dedim. O da ‘Konuş bir şey olmaz’ dedi. Sevgilimin babası diye kendisiyle buluştum. Sanık bana ‘Servise bin konuşacağız’ dedi. Arabaya bindim.

PARA VERMEK İSTEDİ...

Körfez Center'dan beni aldı. Arabada başkası yoktu. Sopalı Hastanesi'nin arkasına götürdü. Arabayı park etti. Uzun servis arabasıydı. Arabanın perdelerini çekti. Akşam 6 buçuk 7 gibiydi. Kimse arabanın içini görmüyordu. Üzerimdekileri çıkardı. Kendi üzerindekileri de çıkardı. Tam cinsel birleşme oldu. Ben istememe rağmen zorla yaptı. 5-10 dakika sürdü. Ağzımı kapattı. Sanık benim cinsel organımla birleşti. Beyaz sıvı geldi. Üzerimden bunları sildi. Ben istememe rağmen olay gerçekleşti. Ben bağırdım. İlişkide ağzımı kapattı. Bittikten sonra üzerimizi giydik. Bana para vermek istedi ben kabul etmedim. Arkadan da cinsel ilişki oldu.

ŞİKAYETİMİ ALMAZSAM ÖLDÜRECEKLERDİ…

Aradan bir iki ay geçtikten sonra anneme anlattım. Annem de babama anlatmış. 1 ay sonra karakola gittik. Şikayette bulunduk. Sanığın kızlarını da tanırım. Bazen, Eren yanıma gelince onlar da yanında oluyordu. Bu durum olduktan sonra Eren'le bir daha görüşmedim. Sanıktan şikayetçiyim. Sanıktan sonra bir sevgilim vardı. Onunla da cinsel birlikteliğim oldu. Kendi isteğimle yaptım. Şikayetçi olmuştum. Sonra vazgeçtim. Sanık Şahin'in karısı da beni internetten aradı. Eğer şikayetimi almazsam beni öldüreceklerini söyledi.” Mağdurenin anlattıklarından sonra sanık Şahin T. ise “Benim de çocuğum var. Ben böyle bir şey yapamam, yapmadım” diyerek kendini savundu. Mahkeme heyeti mağdurenin bekaret raporunun alınmasına ve sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi..


Kocaelibarisgazetesi