Serginin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokolü, Kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ‘’ bizlere bu zamana kadar sunduğu imkanlardan ötürü Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na ve bundan sonra ki Başkanımızı abimiz Doç. Dr. Tahir Büyükakına yapacağı çalışmalardan ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. ‘’ dedi. Ardından bir yıllık emeklerini bu sergi için veren Karamürselli bayanlara yaptıkları çalışmalardan ve sarf ettikleri gayretlerden ötürü tebrik eden Başkan Yıldırım, bundan sonraki çalımalar için kursiyerlere başarılar diledi.

HUZURUN BAŞKENT’İ KARAMÜRSEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında bir yıllık eğitiminin ardından sergiye katılan bayanları tebrik eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, açılış törenine katılan tüm bayanlara teşekkür etti. Kocaeli’de Huzurun Başkent’i olarak anılan Karamürsel’de, baharın gelmesi ile birlikte yeşilin her tonuna sahip olan bir ilçede yaşadığı için bayanlara özel olduklarından bahseden Başkan Büyükakın, yaz aylarında memleketi Karamürsel’in bir başka güzel olduğunun altını çizdi. Konuşmaların ardından sembolik olarak kurdele kesilerek Komek Genel Sergisi gezildi.