AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı;
“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.
Bu vesileyle, idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, ailelerimiz akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere, gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de kucak açmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum.

Sait Mete AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı