Karamürsel’de 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen tören ile kutlandı. Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunumu ile başlayan törene, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumu sonrasında saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.
Tören Karamürsel Kültür Merkezi’nde Karamürsel Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı ile devam etti. Programa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, siyasi parti temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


DERECEYE GİREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ


Programda Öğretmenler tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve Karamürsel Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Oratoryosu salondakilerin beğenisini kazandı. Programda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır tarafından takdim edildi.