Kongreye; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, S.S 2 Nolu Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş, Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Halil Yanık, Karamürsel Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Şamil Ersan, S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek ve yönetimi ile kooperatif üyeleri katıldı.
Kongrede konuşma yapan Tarık Eryürek” Kongrelerine katılan öncelikle Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve tüm oda Başkanlarına teşekkür etti.
Kongrede oy birliği ile Tarık Eryürek yeniden S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı olarak seçildi.
Kongre’de konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırı,  Huzurlu ve mutlu bir şekilde gerçekleştirilen kongrelerden dolayı çok memnunum ve koordineli çalışarak tüm Kocaeli’ne örnek bir davranış sergilediğimiz için hepinize teşekkür ediyorum. Kongre sonucunda tekrar Başkan seçilen Tarık Eryürek ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.
Kongre sonunda S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi tarafından katılan tüm davetlilere yemek ikram edildi.