Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım köy ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Ziyarette Tepeköylü hemşehrilerine hitap eden Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, projelere yönelik vatandaşlara detaylı brifing sundu. Geçmiş dönemde yapılan hizmetlere ve gelecek dönemde Karamürsel’e kazandırılacak olan projelere vatandaşlar tarafından güçlü destek geldi.

TAHİR HOCAMIZ VAR ŞANSLIYIZ
Konuşmasında Başkan Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın ile beraber şimdiye kadar olduğu gibi uyumlu bir şekilde çalışarak projelerin hayata geçmesi konusunda ekip çalışması ile başaracaklarını ifade etti. Yıldırım, “Karamürsel’in evladı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın Hocamız ile gurur duymanız gerekiyor. Büyük bir şansımız var. Şimdiye kadar kendisiyle uyum içerisinde çalışarak Karamürsel’e birçok yatırım yaptık. Gelecek dönemde de çalışmalarımız devam ederek daha mutlu bir Karamürsel için var olan gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

SEVDA YÜKLÜ KERVANLAR…
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için güçlü bir ekip ile saha çalışmalarını sürdüren, Karamürsel’de her yaştan ve her kesimden vatandaşın sevgisini kazanan Yıldırım, Mahalle ziyaretlerinde adeta gövde gösterisi yapıyor. Karamürsel halkı tarafından seçim çalışmaları desteklenen Yıldırım, mahallelere uzun araç konvoyları ile gidiyor. “Sevda yüklü kervanlar” olarak nitelendirilen konvoy Başkan Yıldırım’ı Tepeköy ziyaretinde de yalnız bırakmadı. Yıldırım, “Seçim Çalışmalarımızda yer almak isteyen gönüllü vatandaşlarımız programlarımızda bizlere eşlik ediyor. Bu gönülden yapılacak bir şey. Milletimizin gönlünü kazanabildiğimizin göstergesi. Bundan daha güzel bir şey olamaz.” ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANIMIZI TEMSİL EDİYORUZ
31 Mart Seçimlerinin öneminden bahsederek, “Projelerimizle milletimizin karşısındayız” sözleriyle konuşmasına vurgu yapan Yıldırım, “Hizmette süreklilik ve gönül belediyeciliği ile yol haritamızı belirledik.. Karamürsel’in dört bir yanına, tüm mahallerine ve hatta en ücra mezrasına varıncaya kadar dokunduk. Yeni dönemde de bizim bunu yapacak projelerimiz de var gücümüzde. Projelerimizle milletimizin karşısına çıktık” şeklinde konuştu.