Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde etkinlikler düzenledi.
Gençlik  bayramı etkinlikleri kapsamında dün düzenlenen Cem Belevi konserinin ardından bugün, ünlü sanatçı Tuğba Yurt Karamürsel’de sahne aldı. Karamürsellierin yoğun ilgi gösterdiği konserde Ünlü Sanatçı Tuğba Yurt birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

KARAMÜRSEL SEPETİ VE KADIRGA HEDİYE EDİLDİ


Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ünlü Sanatçı Tuğba Yurt’a Meşhur Karamürsel Sepeti ve Kadırgası hediye etti. Başkan Yıldırım sahnede yapmış olduğu konuşmada; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz festivale hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle bize bugünü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha şükran ve minnetlerimizi sunmak istiyorum. Onların bizlere emanet ettiği bu güzel vatanda yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Sevgili gençler dünyanın en güzel ama en zor coğrafyasında yaşıyoruz. Bu milletin tarihi kahramanlıklarla doludur. Allah’a hamd olsun utanılacak hiçbir faaliyetimiz ve eylemimiz olmadı ve bundan sonrada olmayacak. Ama bu vatanda yaşamak kolay değil, emek, çaba ve gayret istiyor. Geçmişteki kahramanlarımız bunu canlarıyla ödemiş ve bu güzel vatanı bizlere emanet etmişler. Şimdi sıra bizde, biz gelecek nesillerden emanet aldığımız bu topraklarda daha iyi bir dünya, daha güzel ve güçlü bir Türkiye için çok çalışmamız lazım. Biliyorum, sosyal medyadan, televizyon ekranlarından, kendi menfaatleri ve çıkarları için sizleri yanıltmaya çalışan, aziz milletimizin gerçeklerinden uzak, vatanın farklı köşelerinde farklı imajları çizmeye çalışan birçok kişi var. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Benim gençliğim Z kuşağı olarak sınıflandırılacak bir gençlik değildir. Sizler bir kalıbın içine sokulamazsınız. Sizler, zikri, fikri hür bir nesilsiniz. Bu yüzden sizleri baskı altına almaya çalışan, sizleri sınırlandırmaya çalışan her fikre karşı çıkın.
Sizler özgür Türkiye’nin sesisiniz. Sizlerin özgür düşünceleri ve fikirleri bu milleti daha ileriye taşıyacak. Ama tarihimizi de asla unutmayın. Yakın tarihimizden başlamak üzere bu milletin başına getirilmeye çalışan felaketleri asla unutmayın. 1950, 60,70, 80’leri asla unutmayın. Son yirmi senedir bu devletin nereden nereye geldiğini iyi öğrenin” dedi.
Başkan Yıldırım konuşmasının devamında Ünlü Sanatçı Tuğba Yurt’a Karamürsel’e geldiği için teşekkür etti.