Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltı programına, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, İlçe protokolü ve Esnaf odaları Başkanları, Esnaf ve Sanatkarlar katıldı.
Kahvaltıda esnaflarla bir araya gelen Vali Güzeloğlu,’’ İlçemiz Karamürsel Kocaeli’nin Vitrinidir, esnafımızla toplanarak üreteceğimiz fikirler Karamürsel’in geleceğine yön verecek olan sonuçları doğuracaktır. ‘’dedi. İlçe esnaflarıyla buluşmanın 4. Durağının Karamürsel olduğunu söyleyen Güzeloğlu, burada olduğu ve böyle bir program organize ettiği için, Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti. Başkan Yıldırım ‘’ Karamürsel, Kocaeli’nin en nadide İlçelerinden biridir ve bizlerin Karamürsel gibi Allah’ın bütün nimetlerini lütuf ettiği bir ilçede yaşamanın gururunu yaşayan insanlar olarak, burada yaşamaktan son derece mutluyuz.’’ Dedi. Devamında ise Karamürsel Cuma Pazarına değinerek şuan ki konumundan hem halkın hem esnafın hem de pazarcının memnun olduğunu söyleyerek Cuma günleri olan karışıklığın çözülmesi adına olan projelerden bahsetti. Ve en yakın zamanda sorunların çözüme ulaşacağının müjdesini verdi.
Programın Sonunda Karamürsel Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın, Vali Güzeloğlu’na hediye takdim etti ve sahilde toplu resim çektirildi.