Valilik 21'inci Muhtarlar Toplantısı, Valilik Akçakoca Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu Karamürsel ilçesi muhtarları ile buluştu. İlçe kaymakamları, il müdürleri, il müftüsü, il jandarma komutanı da yer aldığı toplantı Toplantı 15 Temmuz şehitlerini anmak için hazırlanan sinevizyon gösterimiyle ve ardından Karamürsel ilçesinin tanıtımıyla ilgili slayt gösterisiyle başladı.

Programda konuşan Vali Güzeloğlu,"Kocaeli'mizde ülkemizin en güzide büyükşehirlerinden bir tanesidir. O yüzden Kocaeli'nin her köşesindeki tüm meseleler bizim önceliğimizdir. Muhtarından başlayıp Valiye kadar herkesin en büyük mesuliyeti vatandaşlara karşı olan sorumluluğudur" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERE UNUTULMADI

Vali Hasan Basri Güzeloğlu konuşmasında, "Körfezimizin incisi, geleceği aydınlık ilçemiz Karamürsel hem ilimiz hem ülkemiz için bir değerdir. Bugün sizlerle birlikte devam eden çalışma, yatırım ve hizmetlerimizi konuşarak daha iyi çalışmalar elde etme amacındayız. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana bu vatan için, devletimiz için hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bilinmelidir ki şehitler en yüce makamın sahibidirler. Bizde onların yolundan gidiyor ve çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz" dedi.

TÜM İHANET PLANLARINA RAĞMEN

Konuşmasının devamında Güzeloğlu, "Türkiye tüm ihanet planlarına rağmen yoluna devam eden 2023 ve 2071 gibi hedefleri olan bir ülkedir. İnşallah daha büyük hedeflere doğru hızla ilerleyecektir. Bu hedeflere ulaşmak hepimizin ortak çalışmasıyla oluyor.

Bu perspektiften baktığımızda Kocaeli'mizde ülkemizin en güzide büyükşehirlerinden bir tanesidir. O yüzden Kocaeli'nin her köşesindeki tüm meseleler bizim önceliğimizdir. Muhtarından başlayıp Valiye kadar herkesin en büyük mesuliyeti vatandaşlara karşı olan sorumluluğudur" şeklinde konuştu.