Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım Yalakdere'de vatandaşlarla bir araya geldi.
Yalakdere Mahallesi'ndeki program mitingleri aratmadı. Yeni dönem projelerini anlatan Yıldırım'a Yalakdere Mahallesi büyük bir kitle ile destek verdi.

Miting havasında gerçekleşen programda Başkan Yıldırım " Yalakdere'de yaşayan vatandaşlarımız bizden kültür merkezi istedi çok şükür bu hizmeti tamamladık. Yine aynı şekilde gençlerimiz bizden bir çim halı sahası istedi bunuda hemen yerine getirdik.
Allah'a hamdolsun Büyükşehir Belediyemiz ile Yalakdere'mize hizmetlerimizi yaptık.

Önümüzdeki dönem Yalakdere için önemli bir projemiz var. Yalakdere'deki tarihi evleri yeniden canlandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz belediyecilikte artık daha ileriyi görmek istiyoruz. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı ak koyun kara koyun belli olacak" dedi.

"BİZ PROJELERİ ŞUBAT AYINDA HAZIRLADIK"

Başkan İsmail Yıldırım "Karamürsel'de konuşuyorlar bizim projelerimizi çaldılar diye; şimdi size onların nasıl yalancı olduklarını burada kanıtlı şekilde göstereceğiz.
Biz Projemizde bulunan resimleri Şubat ayında alarak hazırladık.

İşte kanıtı şuan elimde sizlerde görüyorsunuz. Sizin siyasetiniz yalandan iftiradan ibarettir.
Sizin hayal bile edemeyeceğiniz projeleri biz gerçekleştiriyoruz.

İşi gücü bırakmışlar AK Parti'de dağılmalar var diyorlar. Buyrun şuan burada Yalakdere'de aramızda aday adayı olan Fevzi Utaş ağabeyimiz var. Yine aynı şekilde Kızderbent belde belediye başkanımız,Yalakdere belde belediye başkanımız,Ereğli belde belediye başkanımız,Akçat belde belediye başakanımız bizimle beraber.
Ama dava dava, diyip davasını satıp karşı tarafa gidenlerde var. Menfaat çetesinin içine girenlerin nerede olduğu belli" diye konuştu.

"PKK İLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARA BU MİLLET OY VERMEZ"

Kendi partisinin amblemini, genel başkanlarının fotoğralarını bile kullanmaktan utananlar sizden nasıl oy isteyecek ? İnsanlara akıl oyunları oynuyorlar. Sen daha cin olmadan adam çarpmaya başlamışsın. Karamürsel'de Osmanlı tokadı olmaz, Karamürsel'de pehlivan el ensesi olur. O el enseyi sana bu millet sana bi çaktımı yıldızları saydırır.  


Önce söylediklerinin arkasında duracaksın. Neredeysen ordayım diyeceksen. Ben bu partinin mensubuyum, bu partinin ortaklık yaptığı kişilerle ben ortağım, bu parti bana ne söylerse onu yapacağım diyeceksin.
Bizim milletimiz PKK ile iş birliği yapanlara oy vermez. Bunu ben söylemiyorum HDP eş başkanı açıkca itiraf etti biz ortağız dedi. Bunu neden kabul etmiyorsunuz ? çıkın utanmayın bunu halka söyleyin. Bakın biz ittifaklarımızdan utanmıyoruz. Sizde utanmayın çıkın söyleyin HDP ile ortakmısınız değil misiniz?
31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. 31 Mart'ta Türkiye'nin kaderi olacaktır. Ortada yapılan çok hain pazarlıklar var. Buna bu millet asla izin vermeyecek" şeklinde konuştu.