Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım dün belediyenin önünde düzenlediği basın toplantısında Karamürsel Belediyesi’nin öncülüğünde tasarlanıp üretilen ve virüsü yok eden cihazların tanıtımını yapmıştı. Karamürselli genç girişimcilere fikir vererek, projeye öncülük ederek, motive ederek ve destekleyerek yeni nesil belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birini sergileyen, bu sayede yüzde yüz milli ve yerli üretimin önünü açan Başkan Yıldırım, üretilen cihazlardan birini Kızılay’ın kullanmaya başladığını da duyurmuştu.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM ETSİN

Hedeflerinin il değil ülke sınırlarını aşmak olduğunu söyleyen Yıldırım, yurt dışından çok sayıda sipariş alındığını da açıklamıştı. Başkan Yıldırım’ın yaptığı tanıtımın ardından dün CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in benzer bir cihazı tanıtması kentte polemik konusu oldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Fatma Hanım bizi takip etmeye devam etsin. Bizim tecrübelerimizden yararlansın. Kendisine öncülük etmekten mutluluk duyarız. Dilerse konuyla ilgili tecrübelerimizi kendisiyle paylaşabiliriz” dedi.

BÜYÜK DÜŞÜNMELİYİZ

İki araç dezenfekte edenin ‘İlçe sınırlarını aştık’ şeklinde reklam yapmasını da eleştiren Başkan Yıldırım, “Bazı belediye başkanları şov peşinde. Halka şirin gözükmek için ne yapacaklarını şaşırıyor, incir çekirdeğini doldurmayacak işleri hizmet diye gösterip reklamını yapıyor. Hizmet nasıl üretilir, AK Partili belediyelere baksınlar. Bizim hedefimiz ilçe değil, ülke sınırlarını aşmak. Bu da ancak büyük düşünebilen belediyelerin yapacağı bir iş” dedi.