Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yöneticileri Karamürsel Devlet Hastanesi giderek bir dizi ziyaret ve önemli temaslarda bulundu.
İlk olarak Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Erkan Çelik’le bir araya gelen İlçe Başkanı Recep Demirel ve yöneticileri hastanenin mevcut durumu hakkında bilgiler aldı.
Yapılan çalışmaların halk tarafından takdirle karşılandığını dile getiren Çelik, hastanenin dünden bugüne çok büyük yol katettiği, fiziksel şartların, hizmetlerin eksiksiz ve en sağlıklı bir biçimde yerine getirilmesi için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İlçe Başkanına Recep Demirel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.
İlçe Başkanı Demirel yaptığı açıklamada; “Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı çalışmaları hepimiz görüyoruz.Onbeş yıllık iktidarımızda sağlık konusunda nereden nereye geldiğimiz aşikardır.Büyük bir başarı yakalanmış ve bunların bir yenisini Karamürsel’imizde yaşıyoruz ve gurur duyuyoruz.Karamürsel Devlet Hastanesi Himss Emram Dijital Hastane Uyum Kriterlerini başarıyla tamamlayarak HIMSS STAGE 6 belgesini alan Türkiye'de 25. Kocaeli'de ilk hastane oldu.Ayrıca hastanemize kazandırılan palyatif servisi ile ayrı bir değer kazanmış durumda.Gayet steril ve sağlıklı odalarda gece gündüz hizmet verilen bir birim ve daha nice çalışmalar ve projeler.Özveri ve sonsuz gayretle çalışan Başhekimimiz Uz.Dr.Erkan Çelik ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Ardından İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Sağlığı Haftası kapsamında devlet hastanesinde çalışan diş hekimlerini ziyaret ederek toplum için çalışan ve mücadele eden, ağız ve diş sağlığının korunması adına her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde hizmet veren tüm diş hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimliği Günü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Hastanenin poliklinik servisine gezen Recep Demirel, poliklinikte sıra bekleyen hastalarla yakından ilgilendi.Vatandaşların düşüncelerini dinleyen Demirel; ”Hastaların Karamürsel Devlet Hastanesinin nereden nereye geldiğini, konu ile ilgili düşüncelerini aktaran vatandaşlarımızın verilen hizmetleri ve yapılan yenilikleri yakından takip ettiklerini, Ak Parti öncesiyle sonrası arasındaki farkın ne denli büyük olduğunu, aldıkları hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade etmeleri, verilen hizmetin önemini ve kalitesini ortaya koymaktadır.”Dedi.

ORGAN BAĞIŞI YAPIN, HAYATA İZ BIRAKIN!
Tedavisi sadece organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, tüm dünyanın olduğu gibi, ülkemizin de önemli sağlık sorunlarından biridir. Organ ve doku nakli bekleyen hastaların sayısı her geçen gün artmaktadır. Kalp ve karaciğer nakli bekleyen hastalar, uygun organ bulunamadığı takdirde yaşamlarını kısa bir süre içinde kaybetmektedir.
İlçe Başkanı Recep Demirel Karamürsel Devlet Hastanesinde kurulan Organ Bağışı standına uğrayarak; ”bekleme listelerindeki hastalara umudu geri getirebilmek için buradayım.Bağış sayısı ne kadar artarsa organ bekleyen hastaların yaşama tutunma şansları da o kadar artacaktır.Bende üzerime düşen bu görevi yerine getirerek organ bağışında bulunuyorum.Organlarını bağışlayarak bir yaşama vesile olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Karamürsel Devlet Hastanesi Organ Bağış birimine davet ediyorum.”Dedi.