Karamürsel Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Töreni programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdinç Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar  diğer İlçe Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler eşlik etti. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreni, Okul Müdürü Hamit Sığırcı’nın açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti. Okul Birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Erdinç Bozkurt tarafından Başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi. Okul Müdürü Hamit Sığırcı’nın Karamürsel Anadolu Lisesi’ne Maddi ve Manevi yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a tablo hediye etmesinin ardından mezun olan öğrencilere diplomaları dağıtıldı. 
Başkan Yıldırım tarafından mezuniyet pastası kesildikten sonra, Karamürsel Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin keplerini havaya attılar.