Başkan Yıldırım’ın bu yıl on üçüncüsünü düzenlediği iftar yemeğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel’in eski belediye başkanı Özcan Özalgın, kapanan eski Belde Belediye Başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir katıldı.
Düzenlediği İftar yemeğinde eski Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada “Çok kıymetli belediye başkanlarım, meclis üyesi, il genel meclis üyesi büyüklerim öncelikle davetimizi kabul edip, bizimle birlikte bu güzel iftar sofrasını paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
Yaşadığımız yerin güzelliğini burada anlatmama gerek yok, ama en büyük güzelliğimiz ve özelliğimiz birbirimize karşı olan bağlılığımız, hürmetimiz, hoşgörü, sevgi ve muhabbetimiz. Artık dünyada birçok yerde mekanların güzelliği fiziksel olmanın dışında sosyal yaşantı ile ölçülüyor. Karamürsel’in bu sosyal yapısında ki en büyük emek sahipleri de sizlersiniz.’’ Dedi. Ardından,
Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ise yapmış olduğu konuşmada
Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a düzenlemiş olduğu iftar programı için teşekkür etti.
“KARAMÜRSEL HALKI İYİ NİYETLİDİR”
Ardından Karamürsel’in üç dönem üst üste belediye başkanlığı yaptığı Özcan Özalgın konuşma yaptı. Eski Başkan Özalgın yaptığı konuşmada “Sizlerle beraber olmak, sizleri yeniden görmek benim için çok önemli ve değerli. Bu sebeple Sayın Kaymakamım ve Belediye Başkanımızın söylediği gibi Karamürsel’de geçmişte olduğu gibi fikir münakaşası yaptığımız birçok olay ve kişi olmuştur. Ama dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, saygımız ve sevgimiz hiç eksilmemiştir. Bu bakımdan Karamürsel halkı fevkalade olgun, demokrat, iyi niyetli insanlardır. Bu ilçede yaşadığım için çok mutluyum. Bu ilçede doğdum, bu ilçede öleceğiz, lütfen birbirimize sahip çıkalım, Karamürsel’in değerini bilelim. Bu akşamı bana yaşattığınız için başta Belediye Başkanımız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
İftarda bir araya gelen Eski Başkan, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri eski anılarını tazeledi ve sohbet etti.