Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel ve parti yönetimi Karamürsel ilçe Jandarma Karakoluna giderek buradaki askerlerle sohbet ederek  Askerlere moral verdi.
15 Temmuz akşamı ülkemizi karanlığa sürükleyecek olan darbe girişiminin başarısız olması ile ülke genelinde alanlarda meydanlara sahip çıkan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile “Nöbete devam” derken Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı, ve partili bayanlarla birlikte Karamürsel ilçe Jandarma Karakoluna giderek buradaki askerlerle hem sohbet etti hem de hatıra fotoğraf çektirdi.Karamürsel Ak Parti teşkilatının karakol ziyaretinde Karakol komutanı ve askerler gelen partili ziyaretçilerini karakol girişinde karşıladı.
Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve ilçe yöneticileri tarafındaan yapılan ziyarette askerler ile tek tek tokalaşılıp hepsinle ayrı ayrı ilgilenerek sohbet ettiler.
Burada kısa bir konuşma yapan Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel, “Asker bizim askerimiz. Yapılan darbe girişiminin başarısız olması sonrasında alanlarda geceleri nöbetimizi sürdürüyoruz. Gündüz de normal işlerimizi yapıyoruz. Vatanını çok seven ve memleketlerinden gelerek buralarda askerlik görevini yapan Mehmetçiğimize sahip çıkmak adına bu gün ilçe karakolumuzu ziyaret edelim istedik. Onlara moral olalım istedik. Asker bizim askerimiz. Onların dertleri bizim dertlerimiz. Biz vatanımızı çok seviyoruz” dedi.