Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel TEMA Vakfının ortaklaşa düzenlediği Kahvaltı programı bu sabah gerçekleşti. Kahvaltıya Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Tema Vakfı Başkanı Nermin Tol, Karamürsel Tema Vakfı Başkanı Nilgün Önal, Tema Vakfı yönetimi ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı. Karamürsel Tema Vakfı Başkanı Nilgün Önal’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, Nermin Tol ile birlikte TEMA Vakfının amaçlarından ve ülkemizin dışında dünyadaki öneminden bahsettiler. Doğa konulu kahvaltı programında Okul Aile Birliği Başkanları aracılığı ile hem öğrencilere hem de velilere seslerini duyurmak isteyen Tema yönetimi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın destekleri ile amaçlarına ulaştılar.

Konuşmalarını bitiren Tema yöneticilerinin ardından Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada
“Karamürsel Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri 12 senedir daha yeşil, daha yaşanabilir bir Karamürsel için çalıştığımın en yakın şahitleri sizlersiniz. Sizin öncülüğünüzle ilk önce kendi okullarınızdaki velilere, öğretmenlere ve öğrencilere aşıladığınız her bir fidan sevgisi, doğa sevgisi gelecek günlere attığımız temeller olacaktır. Doğayı sevmeden yetişen bir çocuk, ilerdeki hayatında bunun zararını kendisi değil tüm insanlığa lanse eder. Ağacın ve oksijenin bol olduğu ilçemizde doğup büyümenin mutluluğu içerisinde olduğum için bunun bozulmaması adına elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Karamürsel Tema Vakfının yapmış olduğu çalışmalardan ve farkındalık yaratmak adına yaptıkları her projeden dolayı onları tebrik ediyorum. Bu zamana kadar desteklerimi esirgemedim ve bu zamandan sonrada desteklerimi esirgemeyeceğimi bildirmek istiyorum.’’ Dedi.

Ardından Karamürsel Tema Vakfı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın TEMA Vakfı adına yapmış olduğu desteklerden dolayı kendilerine çiçek hediye ettiler.