Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ‘’ Kaygısız Başarı Olmaz ‘’ adlı LYS Motivasyon semineri bu gün sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Konuşmacı Psikiyatrist Uğur Zeren’in katılımları ile düzenlenen program, LYS ye girecek öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılanarak, Sınav stresi üzerine verimli bir seminer gerçekleştirildi. 
Yaklaşık 1 saat süren Kaygısız Başarı Olmaz adlı seminer programın sonunda öğrenciler ile soru – cevap kısmına geçilerek, yapılan eğitimin meyveleri toplandı. 
Son olarak Psikiyatrist Uğur Zeren’e öğrencilerimiz için katkılarından ve gerçekleştirdiği bu seminerden ötürü Teşekkür ve hediye takdimini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın adına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kandemir yaparak, ‘’ Bu gün burada düzenlenen müstesna organizasyon için Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlçedeki okullarımızın içi, dışı, teknik sorunlarını halletmesinin yanında öğrencilerimizin psikolojilerini dahi düşünerek düzenlediği bu programdan dolayı kendisini tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.’’ Dedi.